VitaliteitPakket

VitaliteitPakket met beweegposter en beweegwaaier

Elke deelnemer aan de VitaliteitSpelen ontvangt een VitaliteitPakket met de BeweegID box, spelmaterialen, beweegposter en beweegwaaier om direct te starten. Het pakket bestaat uit:

  • BeweegID box met 84 beweegkaarten. Op iedere kaart staan gemiddeld vijf beweegvormen kort en duidelijk omschreven. Ook bevat de box een aantal spelvormen. De oefeningen en spelvormen zijn zowel geschikt voor groepsgebruik als voor één op één situaties, en vinden plaats aan tafel.
  • Spelmaterialen om de oefeningen van de beweegkaarten uit te voeren, waaronder pittenzakken, touwen en foamballen.
  • De VitaliteitSpelen-sticker
  • De beweegwaaier: De beweegwaaier is een wegwijzer voor professionals om ouderen te activeren om te bewegen. In dit boekje staat informatie inclusief vele tips over hoe professionals ouderen kunt uitnodigen en uitdagen om meer te bewegen. En hoe, in samenwerking met andere professionals, een bijdrage geleverd kan worden aan het langer vitaal en zelfredzaam houden van ouderen.
  • De beweegposter: Een prachtige kleurrijke poster met oefeningen die uitgevoerd kunnen worden met de ouderen. Dankzij foto’s van de oefeningen is goed zichtbaar wat de bedoeling is bij elke oefening.